Šešelj na čelu liste SRS

Srpska radikalna stranka predala Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za predstojeće parlamentarne izbore sa potpisima oko 11.500 građana.

Info

Izvor: B92

Nedelja, 18.03.2012.

20:21

Default images

Lista SRS zove se "Srpska radikalna stranka - dr Vojislav Šešelj", a prvi na listi je lider te stranke, koji je ujedno i nosilac liste.

Kako su predstavnici SRS Nemanja Šarović i Vjerica Radeta rekli, glas za tu listu je glas za nova radna mesta, borbu protv korupcije i očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, a osnovni slogan stranke je "Biram Srbiju".

U ponedlejak su predstavnici SRS-a predali Izbornoj komisiji za grad Beograd listu sa kandidatima za predstojeće lokalne izbore.

Kandidat radikala za gradonačelnika Beograda je Nemanja Šarović, a nosilac liste je predsednik SRS-a Vojislav Šešelj.

"Siguran sam da jedino mi možemo da promenimo situaciju u Beogradu, kao i da pojedine opštine prestanu da budu opštrine drugog reda", rekao je Nemanja Šarović.

Radikali na lokalne izbore u Beogradu izlaze samostalno, a prikupili su 4.344 potpisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: