Četvrtak, 31.05.2012.

12:43

Krkobabić: Dva dana do većine

Predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić izrazio je danas nadu da će Demokratska stranka za dva dana naći rešenje da obezbedi parlamentarnu većinu.

Izvor: Tanjug

Default images

Krkobabić je novinarima, u pauzi konstitutivne sednice Skupštine Srbije, takođe rekao da će PUPS odlučiti da li će biti i deo parlamentarne većine ukoliko je formira neko drugi, a ne koalicija demokrata i stranaka oko SPS.

On je naveo da će o trećem partneru, odnosno o tome da li će to biti URS ili LDP, PUPS odlučiti kada za to dođe vreme.

Na pitanje da li bi učešće u vladi i URS-a i LDP-a značilo i stabilnost vlade, Krkobabić je odgovorio: "Ne bih rekao da je tako, ne bih da komentarišem, videćete na kraju".

Prema recima lidera PUPS-a, ta stranka ne traži ministarska mesta u budućoj vladi i zainteresovana je isključivo da građanima bude bolje.

"Značaj formiranja vlade je veliki, a to da će investicije početi danas ili sutra ne zavisi od vlade, već od pripremljenih razgovora sa spoljnim partnerima.

Apsolutno se preuveličava kada se te stvari dovode u vezu i govori da je formiranje vlade značajno zbog stranih investicija", smatra Krkobabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: