Sledeći Overwatch heroj je Grk?

Detektivski posao čeprkanja po svim mogućim fajlovima i dokazima uvek je bila omiljena zabava fanovima Blizzardovih igara.

Izvor: nikola saviæ Klan RUR

Nedelja, 19.02.2017.

21:24

Sledeći Overwatch heroj je Grk?
foto: PVP Live

Najnoviji lov na dokaze nam izgleda nagoveštava da će sledeći heroj koji će stići u Overwatch biti grčkog porekla, moguće sa ostrva Ilios koje već uveliko postoji u igri kao zasebna mapa.

Glumac Aleks Malaos je greškom u svom rezimeu stavio i ulogu izvesnog “Grka” koga je radio za Overwatch. Iako je brzo izbrisao ovo sa svoj sajta, kada je uvideo grešku, igrači su već uspeli da uhvate skrinšotove, ali i preko sajtova za “premotavanje” istorije sajtova, da otkriju da se to zaista nalazilo tu.
Ovo je drugi put u veoma kratkom roku da se Blizzardu desi da im glasovni glumci greškom pre vremena otkriju neke novitete, jer je nedavno glumica Lani Minela izgleda otkrila ime nove ekspanzije za Hearthstone, takođe preko svog rezimea na sajtu.

Kad se ovakve stvari dese nedelju za nedeljom, prosto ne možemo a da se ne zapitamo da li je ovo samo deo Blizzardove marketing kampanje da na vreme nahajpuje svoje fanove za nov sadržaj?

Ispod možete videti i čitavu teoriju oko grčkog heroja u Overwatchu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: