Patike za esport? I to nam stiže!

Esport organizacija Immortals i poznati američki brend patika K-Swiss objavili su u petak partnerstvo i saradnju koja će nam doneti po prvi put esport patike!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Nedelja, 29.04.2018.

17:32

Patike za esport? I to nam stiže!

K-Swiss model patika Kompass će sada dobiti specijalnu dorađenu verziju sa Immortals brendingom, ali pored toga, najavljen je i potpuno novi model patika koji će poneti epitet “prve patike za profesionalni gejming tim”, tako da jedva čekamo da vidimo kakav će to model biti, i koje će biti njegove karakteristike koje će ih obeležavati kao gejming patike.

Te nove “esport” patike će doći na tržište u prvoj polovini 2019. godine, a narednih šest meseci će stručnjaci i dizajneri iz K-Swiss provesti puno vremena u trening prostorijama Immortalsa u Los Anđelesu, gde će analizirati svakodnevne potrebe profesionalnih gejmera i na osnovu toga dizajnirati model patika.

Čitav ovaj proces će biti ovekovečen i u obliku video serijala, tako da ćemo moći da pratimo razvoj prvih esport patika i na Youtube kanalu Immortalsa.

Immortals se trenutno takmiči u Overwatch League, pod brendom Los Angeles Valiant, a imaju i timove u Dota 2, Super Smash Bros, Arena of Valor i Clash Royale.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: