Srbija

Sreda, 16.04.2014.

16:57

Renci finansijski direktor FAS-a

Na poziciju finansijskog direktora kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS), postavljen je Fabricio Renci, navodi se u današnjeg saopštenju kompanije.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

Prethodni finansaijski direktor FAS-a, Slavomir Bekijer, preuzeo je novu poziciju, u Italiji.

Renci ima iskustvo od 16 godina u oblasti finansijskog kontrolinga. Pre imenovanja u FAS-u, obavljao je poslove industrijskog kontroling menadžera u Torinu, uključujući i WCM projekat, i kontrolu fiksnih i varijabilnih troškova proizvodnje u matičnim fabrikama.

Renci je uveo novi interni uporedni (benćmarking) sistem i pripremao biznis planove i studije izvodljivosti.

Prethodno je radio kao finansijski direktor u Sevelu, na zajedničkom projektu kompanija FIAT Group Automobiles (FGA) i Pežo Sitroen Automobils (PCA), kao i finansijski menadžer u fabrikama u Kasinu i Melfiju, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: