Otvara se Robna kuća u Zemunu

Trgovinski lanac Robne kuće Beograd je saopštio da će prvi objekat tog lanca, robna kuća u Zemunu, biti otvorena danas, 13. decembra.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 13.12.2008.

12:01

Default images

Robna kuća u Zemunu ima četiri nivoa, ukupne površine preko šest hiljada metara kvadratnih. To je prva robna kuća koja će biti otvorena od kada su kompanija Verano i grčka Marfin investment grupa, pre oko godinu dana, kupili taj trgovinski lanac za 360 miliona evra.

U suterenu zemunske robne kuće biće supermarket iz novog trgovinskog lanca "Familija market", a u prizemlju je uglavnom kozmetika. Na prvom nivou su odeljenja sa muškom i ženskom odećom i obućom, a na drugom knjižara, bela tehnika i kućni aparati, kao i nameštaj i detalji za opremanje enterijera. Na trećem spratu biće restoran otvorenog tipa, a poseban deo namenjen je odeći, obući i nameštaju za decu.

Novi vlasnici su istakli da su za sve objekte u Srbiji "definisali isti koncept, odnosno raspored po odeljenjima i grupama proizvoda, kao i odabir domaćih i stranih brendova koji će svojom strukturom, raznovrsnošću i odnosom cena i kvaliteta sigurno doprineti jačanju konkurencije, a time i standarda stanovništva".

"Naš cilj je da politikom organizacije i zakupa prostora stvorimo uslove za afirmaciju kvalitetnih domaćih proizvoda, a time i brži razvoj nacionalne industrije", navedeno je u saopštenju.

U Robnoj kući Beograd u Zemunu, koja se prva otvara, najveći deo modne ponude činiće brendovi italijanske grupe Coin (Luca D'Altieri, Stonefly, JCT, KOAN, Oviese, Morelato i drugi), poznati po vrhunskom kvalitetu i dizajnu i pristupačnim cenama.

Najavljeno je da će 20. decembra biti otvorena i robna kuća na Terazijama, kao i robna kuća na Dušanovcu, a u planu je da svi objekti Robnih kuća Beograd u Srbiji počnu da rade do kraja prvog kvartala sledeće godine.

Robna kuća "Beograđanka" primiće zakupce sredinom februara, a do kraja tog meseca počeće da radi i za potrošače, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: