Rusima kredit za kupovinu Ikarbusa

Ruska Alfa banka je saopštila da je odobrila dugoročne kredite od 13 miliona evra AMS grupi za finansiranje kupovine Ikarbusa.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 25.09.2008.

09:11

Default images

„Kvalitet srpskog proizvođača autobusa - Ikarbusa je veoma visok", izjavio je zamenik direktora za rad sa korporativnim klijentima Alfa-banke Igor Makijenko.

Alfa banka je odobrila sredstva Avtodetalj servisu, najvećem proizvođaču rezervnih delova za automobilsku tehniku i autokomponente, koji se nalazi u sastavu AMS Grupe, holding kompanije koja zapošljava sedam hiljada ljudi.

Ruska holding kompanija AMS-Grup planira da kupi sto odsto akcija srpskog proizvođača autobusa Ikarbus.

Alfa banka je osnovana 1990. godine i nalazi se među 30 najvećih banaka u Rusiji, sa aktivama u prvom polugodištu 2008. godine od 28,9 milijardi dolara i ukupnim kapitalom od 2,4 milijarde dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: