"Pireus banka" proširila ponudu

"Pireus banka" je saopštila da je u ponudu uvrstila i Božićni gotovinski kredit sa maksimalnim iznosom do 3.000 evra.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2007.

19:50

Default images

Kredit se odobrava uz depozit od 20 odsto po nominalnoj kamatnoj stopi od 11,75 odsto i efektivnoj kamatnoj stopi od 13,44 odsto. Rok otplate je do dve godine, a grejs period od tri meseca zavisi od želje klijenta.

Minimalna mesečna zarada neophodna za podnošenje zahteva za kredit treba da iznosi 105 evra, a kreditna sposobnost se utvrđuje u visini od 30 odsto ukupnih primanja korisnika kredita.

Klijenti, koji primaju platu preko tekućeg računa u "Pireus banci", imaju dodatnu pogodnost u vidu povoljnijih kamatnih stopa, a još atraktivniji uslovi važe za klijente, koji rade u kompaniji sa kreditom u toj banci, kao i za klijente zaposlene u firmama sa kojima je "Pireus banka" sklopila ugovor o kreditiranju zaposlenih pod povoljnim uslovima.

"Pireus banka" uz svaki odobreni kredit klijentima poklanja i kreditnu revolving karticu iz svog "Viza", "Masterkard" i "Dinakard" portfolija, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

8 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: