Još jedna ukrajinska avio-kompanija planira da započne letove Kijev-Beograd

Početkom decembra ukrajinska avio-kompanija Windrose uvodi direktan let na relaciji Kijev-Beograd-Kijev.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 27.11.2020.

11:48

Još jedna ukrajinska avio-kompanija planira da započne letove Kijev-Beograd
Ilustracija: Depositphotos, DenisDenisenko

Letovi će se održavati dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom.

Windrose airlines je trenutno najveća ukrajinska čarter avio-kompanija, osnovana pre sedamnaest godina. Ona obezbeđuje skoro 60 odsto avio-prevoza putnika na ukrajinskom tržištu.

Kompanija je priznata kao najbolji prevoznik po pitanjima tačnosti obavljanja letova, kvalitetu usluga i brenda. Koriste avione Erbas A320, Erbas F321, Embraer ERH-145LR, a njihova starost ne prevazilazi pet godina, navodi se u saopštenju ambasade Ukrajine.

"U junu ove godine kompanija je uspostavila novu mrežu ruta u Ukrajini, koja povezuje devet najvećih gradova te zemlje: Kijev, Lavov, Ivano-Frankivsk, Harkiv, Dnipro, Odesu i Herson, što čini korišćenje njenog leta Beograd-Kijev pogodnim za nastavak putovanja Ukrajinom", dodaje se.

Avioni kompanije već povezuju Ukrajinu sa državama Balkana – Hrvatskom i Bugarskom, a od decembra je planirano i uspostavljanje letova sa Makedonijom i Crnom Gorom.

Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju, koja se brzo menja, Ambasada Ukrajine ljubazno moli sve putnike da prate obaveštenja nadležnih organa Ukrajine i Srbiji o uslovima ulaska u zemlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: