"Može se zaraditi mnogo novca na Jutjubu, ali mnogo mora i da se uloži" VIDEO

Kada je u pitanju zarada na Jutjubu, veliki broj ljudi i te kako živi od ovog posla, gde jutjuber na svom kanalu priča i radi šta god poželi.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 07.07.2020.

15:55

Foto: Printscreen, TV Prva

Jutjuberka Lea Stanković povela je gledaoce TV Prva u obilazak studija gde snima svoje videe i pričala je o svom poslu.

"Mislim da je čar Jutjuba u tome što stvarno možete da radite i da isprobavate milion stvari, a najvažnije je da pratite ono što se vama i vašoj publici dopada", priča Lea.

Dodaje da uvek radi sama i da sama edituje sve svoje videe.

"Mislim da ja najbolje mogu da izvučem scene koje su najbolje i za koje mislim da će publici biti zanimljive. Od trenutka kada se upali kamera ja znam šta ću da pričam i to mi nikada nije bio problem", priča ona.

"Neke videe, takozvane "24 sata videe" snimam sa svojom porodicom. Oni vole da budu u to uključeni, moja publika takođe to voli. "

Lea objašnjava da su deca ta koja imaju najviše interakcije sa jutjuberima, u smislu da najviše vole da komentarišu i slično.

"Razlikuje se televizija od Jutjuba, ovo je nekako spontanije, bezazleno. Ja ustanem ujutru i snimam se bez šminke i to je nešto što jednostavno vole da vide, da nije sve iscenirano", tvrdi Lea.

Ona tvrdi da ovo jeste njen život.

"Nisam razmišljala u tom pravcu da ću zarađivati novac na tome. Da, može se zaraditi veći novac na Jutjubu, ali mnogo novca mora i da se ulaže u ovo. Morala sam da konkretno kupim ovaj nameštaj za potrebe snimanja. U svakom videu koristim neke rekvizite, neke stvari koje moram da kupim zbog tog videa. Takođe, ja sam neko ko se najviše bavi modom, šminkom i sličnim stvarima, tako da konstantno moram da kupujem novu garderobu i naravno sve to ima svoju cenu", objašnjava Lea.

Kaže da koliko god je super što imate kontrolu nad svim, nekad to može da bude i komplikovano, naročito kada su finansije u pitanju, ako, na primer, potrošite više nego što zaradite ili vam neki mesec ne isplate na vreme.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

9 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: