Srbija

Sreda, 11.10.2017.

19:27

I De Niro lovi našim karabinom; puške planu za čas

Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi, kaže direktor marketinga.

Izvor: Večernje novosti

I De Niro lovi našim karabinom; puške planu za čas
(Foto: Thinkstock)

Oružje iz Srbije - proizvodi "Zastava oružja", izuzetno je traženo u svetu, tako da je, kako je za Večernje novosti potvrdio Zoran Šušić, direktor marketinga, istraživanja i promocije u ovoj fabrici, kompletna proizvodnja ove fabrike rasprodata je do druge polovine 2019.

Samo ove godine fabrika bi, kako se očekuje, trebalo da zaradi između 35 i 40 miliona dolara.

"Zastava oružje", kako objašnjava Šušić, najveći deo svog asortimana, čak 96 odsto, izvozi.

"Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi", jasan je Šušić.

Šušić navodi kako zahtevno tržište Severne Amerike, odnosno SAD i Kanade, izuzetno ceni i traži naše poluautomatske puške.

"I lovački karabini naše proizvodnje uvek su imali svoje mesto na ovom tržištu", zadovoljan je Šušić. - U kultnom filmu "Lovac na jelene", Robert de Niro lovi karabinom naše proizvodnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: