Mihajlović: Neću imati razumevanja

Ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović kaže da će svi organi i preduzeća, čiji je vlasnik država, morati da se usklade sa politikom Vlade.

Izvor: B92

Sreda, 30.04.2014.

19:00

Default images

Ona je dodala da za propuste u upravljanju neće biti razumevanja.

Javna preduzeća, akcionarska društva, direkcije i uprave u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture radiće u koordinaciji sa Ministarstvom, a sastanci s potpredsednikom Vlade i resornom ministarkom održavaće se jednom mesečno, navodi se u saopštenju posle sastanka Mihajlović sa direktorima preduzeća i državnih ustanova.

Rukovodioci preduzeća i institucija iz tog sektora izložili su rezultate svog rada, profesionalne biografije i ključne probleme na današjnem prvom sastanku.

"Od direktora se očekuje da redovno izveštavaju Ministarstvo o svim problemima, a do 5. maja su dužni da dostave resornom ministru kratak izveštaj u kojem će predstaviti najvažnije poslove i projekte na kojima rade, ključne probleme sa predlozima rešenja i strateške projekte na kojima će raditi u naredne dve do tri godine", zaključeno je na sastanku održanom u Vladi Srbije.

Sastanku su pristustvovali i direktori "Železnica Srbije", JP "Putevi Srbije", Aerodroma "Nikola Tesla", "Koridora Srbije", Direktorata civilnog vazduhoplovstva, Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), Građevinske direkcije Srbije, Republičkog geodetskog zavoda, Agencije za bezbednost saobraćaja i Saobraćajnog instituta CIP, navedeno je u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: