Dacia priprema Duster "double cab"?

Nakon što je u oktobru 2014. Dacia predstavila Duster Pick-Up, na rumunskim putevima fotografisana je i "double cab" verzija ovog vozila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.05.2015.

15:15

Default images
Foto: Gabriel Catalin/Facebook

Posle prezentacije prvog pik-ap modela jedna od zamerki ljubitelja automobila bila je nedostatak više prostora u kabini i drugog reda sedišta.

Sudeći po fotografiji koja je objavljena na Facebook-u, Dacia bi mogla da ponudi kupcima i verziju sa 4 vrata.

Još uvek se ne zna da li je u pitanju vozilo iz pogona rumunskog proizvođača ili je "double cab" izašao iz radionice lokalne kompanije Romturingia koja je specijalizovana za modifikovanje modela marke Dacia u automobile za posebne namene i koja je zaslužna za prethodni Duster pik-ap.

Za razliku od prvobitnog modela, koji je konstruisan kao robustno i jeftino radno vozilo za terenske potrebe naftne kompanije OMV Petrom, pik-ap sa fotografije deluje skuplje i luksuznije, o čemu svedoče specijalne alu felne i krovni nosači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: