KIA "supermen"

KIA je objavila fotografiju kojom najavljuje tematsku verziju modela Optima Hybrid u bojama stripskog junaka Supermena.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2013.

14:55

Default images

Supemenova KIA biće predstavljena na Sajmu automobila u Čikagu, koji se u tom američkom gradu održava od 9. do 18. februara 2013. U pitanju je jedinstveni primerak Optime Hybrid koja će imati posebne aerodinamičke dodatke na karoseriji, specijalne alu felne i spušteno oslanjanje u odnosu na standardnu verziju tog modela.

Automobil je ofarban u crvenu i plavu boju Supermenovog kostima, a na maski hladnjaka i haubi nalazi se logo ovog superheroja.

KIA "supermen" nastala je u saradnji sa kompanijom DC Entertainment, kojoj pripada izdavač stripova o Supermenu, DC Comics, kako bi se prikupio novac za humanitarni fond "We Can Be Heroes".

Fond ima za cilj da pomogne stanovnicima roga Afrike (koji obuhvata države Džibuti, Etiopiju, Eritreju i Somaliju) u borbi protiv suše i gladi.

Pogledajte kako je Nissan preuredio model Juke u Betmobil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: