Mercedes i Novak – dubl iz snova

Kompanija Mercedes-Benz, partner turnira Serbia Open, u četvrtak 3. maja u BelExpo centru organizovala je zajedno sa kompanijom Family sport promociju pod nazivom ”Dubl iz snova“.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.05.2012.

17:48

Default images

Tom prilikom, prisutnima se obratio Generalni direktor Mercedes-Benza SCG Andreas Binder, Srđan Đokovic ispred Family sporta i specijalno za ovu priliku, preko video linka, najbolji teniser sveta i brend-ambasador Mercedesa Novak Đoković.

Zvezda promocije bila je grupa Parni Valjak, a gosti su mogli da na jednom mestu vide najnovije modele iz game Mercedes-Benz vozila.

Na kraju večeri podeljene su nagrade, a svakako najvrednija među njima bila je pobednički reket sa Australian Opena koji je Novak Đoković poklonio najsrećnijem dobitniku.

Kao prvu nagradu, Mercedes-Benz obezbedio je vikend sa svojom najsjajnijom zvezdom – novom SL klasom.

Pogledajte više fotografija sa ove promocije u našoj Galeriji.

Pogledajte kako izgleda novi Mercedes SL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: