"Ruski Rolls-Royce" kabrio pokazao svoje lice VIDEO

Nakon što su na Crvenom trgu nedavno snimljena dva maskirana Aurus kabroleta, sada smo u prilici da vidimo ovaj model bez "kamuflaže".

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

09:00

Foto: Aurus (ilustracija)

Aurus sa otvorenim krovom pokazao je svoje lice tokom probe vojne parade koja će se na Dan pobede, 9. maja održati u Moskvi.

Dva primerka ovog kabrioleta snimljena su u Alabinu, nedaleko od glavnog ruskog grada, u sklopu priprema ruske vojske za tradicionalnu paradu kojom se obeležava dan pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. Na snimku se vidi da je Aurus kabriolet stilski baziran na limuzini Aurus Senat. Međutim, za razliku od sedana, verzija sa sklopivim krovom ima samo 2 vrata.

Kako prenosi sajt Tvzvezda.ru, kabriolet ima niže oslanjanje za 20 mm u odnosu na limuzinsku verziju.

Model sa otvorenim krovom imaće 4 mesta za sedenje, a za potrebe vojne parade iz dva vozila sa snimka uklonjena su sedišta suvozača, kako bi se napravilo mesta za oficire koji stoje u automobilima u pokretu tokom smotre vojnih jedinica.

Poput modela Aurus Senat, i kabrio verzija za pogon koristi hibridni sistem u čijem je srcu V8 motor. Ukupna snaga pogonskog sistema iznosi 598 ks (440 kW) a maksimalni obrtni moment 880 Nm.

Za prenos snage na sva 4 točka upotrebljen je 9-brzinski automatski menjač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: