Lexus kao Rolls-Royce: Luksuzna limuzina za ljubitelje vina FOTO

Na sajmu tjuniranih vozila - SEMA, koji se svake godine u ovom periodu tradicionalno održava u Las Vegasu, japanski Lexus predstaviće specijalno opremljenu limuzinu ES.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2018.

13:45

Lexus kao Rolls-Royce: Luksuzna limuzina za ljubitelje vina FOTO

Proizvođači automobila i firme koje se bave doradom serijskih modela, na manifestaciju SEMA dolaze kako bi svetu predstavili specijalno preuređena vozila – od onih koja plene osnaženim motorima i sportskim detaljima, do automobila sa dodatnim luksuznim sadržajima.

Lexus ove godine u Las Vegasu izlaže nekoliko modifikovanih modela, među kojima je i sedan ES namenjen zaljubljenicima u vino.
Japanski proizvođač je po ugledu na Rolls-Royce, koji često svoje superluksuzne automobile oprema frižiderom sa šampanjcem ili kompletom čaša za viski, ugradio u prtljažnik pravi mali vinski kabinet.

U preuređenom gepeku ove limuzine našlo se mesta za frižider za rashlađivanje vina, dok su pod i prednja stranica prtljažnog prostora obloženi hrastovinom. Dodatnu atrakciju predstavlja imitacija drvenih buradi za čuvanje vina.
Uz vinski tematiku lepo se slaže i specijalna crvena boja spoljšanjosti sa posebno dizajniranim 20 inčnim RAYS alu felnama opremljenim Michelin Pilot Sport 4S pneumaticima, dok su patosnice u putničkoj kabini napravljene kao imitacija niza spojenih pampura za vinske flaše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: