Lamborghini koji oduzima dah VIDEO

Nedavno predstavljeni Aventador Ultimae označio je kraj jedne ere - poslednji Aventador u deset godina proizvodnje, i poslednji Aventador koji je koristio za pogon V12 motor.

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2021.

19:00

Lamborghini koji oduzima dah VIDEO
Photo: Lamborghini

Ispred vas je automobil koji odaje počast tom nasleđu i koji iz tog razloga koristi naziv „Era“, zajedno sa imenom kompanije „Huber“ koja stoji iza svega.

Kompanija je odlučila da ukloni prednju i zadnju masku i koristi agresivnije komponente od ugljeničnih vlakana.

Prednja strana ima veće ugaone usisnike sa strane i ogroman „spliter“, dok zadnji prihvata ugaone usisnike koje biste videli na avionu sa redizajniranim izduvnim cevima u sredini.

Dostupna je i opcionalna "čizma" od ugljeničnih vlakana, a umesto značke Lamborghini koristi se značka tjuning kuće. Značke mogu izgledati pomalo ekstremno, s obzirom na to da su zamenjeni samo branici, ali Lamborghini je izgleda odobrio sve ovo.

Naime, Fabio Lamborghini, nećak Ferrućija Lamborghinija, prisustvovao je otkrivanju ‘Huber Ere’ na posebnom događaju u Velikoj Britaniji, održanom u Rovneiburi House u Hertfordshireu.

U planu je ukupno 21 primerak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: