Zakotrljala se osvežena Opel Insignia FOTO

Proizvodnja restilizovane Opelove limuzine zvanično je započela u Riselshajmu uz prisustvo gradonačelnika tog grada i izvršnog direktora nemačkog brenda, Mihaela Lošelera.

Izvor: B92

Sreda, 16.09.2020.

13:30

Zakotrljala se osvežena Opel Insignia FOTO
Foto: Opel promo

Riselshajm je centar Opelovih proizvodnih aktivnosti u Nemačkoj. U ovom gradu će se pored Opel Insignije od 2021. godine proizvoditi i nova Astra, ali i jedan model kompanije DS Automobiles, koja je kao i Opel u vlasništvu francuske PSA grupe.

I sledeća generacija Astre i model brenda DS biće zasnovani na savremenoj EMP2 mehaničkoj platformi grupe PSA.

Restilizovana Opel Insignia je dostupna u verzijama Grand Sport (limuzina), Sports Tourer (karavan) i GSi, sa 230 KS.
Foto: Opel promo
Osvežena Insignia je prvi Opelov model koji nudi isključivo kompletne LED svetlosne grupe.

Sistemi pomoći kao što su upozorenje na prednji sudar sa detekcijom pešaka i automatskim kočenjem u slučaju opasnosti, kao i sistem za održavanje u voznoj traci, dodatno povećavaju bezbednost putnika i učesnika u saobraćaju, kažu u nemačkom proizvođaču.

Osnovni model je pogonjen 1.5-litarskim turbo-dizelašem sa 122 KS (90 kW).

Početna cena limuzine Grand Sport u opremi Business Edition u Nemačkoj iznosi 29.965 evra, a Sports Tourer varijante sa istim paketom opreme od 30.940 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: