Policija na konjima juriće vozače koji koriste mobilni VIDEO

U Velikoj Britaniji su shvatili da su za kažnjavanje vozača konji bolji od automobila, a uz to su i ekološki prihvatljiviji.

Automobili

Izvor:

Nedelja, 19.03.2023.

10:32

Policija na konjima juriće vozače koji koriste mobilni VIDEO
Foto: maziarz/Shutterstock

Policija Ejvona i Somerseta (Velika Britanija) objavila je snimak para policajaca na konju koji su uočili srebrni SUV, utvrdili da vozač koristi mobilni telefon i krenuli u poteru. Video je kombinovan sa snimkom iz obližnje zgrade na kojem se vidi kako policajci na konjima jure za vozilom.

Snage reda u Velikoj Britaniji su se okrenule policiji na konjima kako bi se pozabavile problemom ometanja vozača za volanom. Kako se navodi, sa višeg položaja službenici bolje vide vozilo i šta vozači rade.

Vozači koji budu uhvaćeni u korišćenju mobilnih telefona (pričaju, šalju poruke...) platiće kaznu od 200 funti i dobiće šest negativnih poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: