Izolovala bolesnog sina tako što ga je stavila u prtljažnik

Žena iz Hjustona u Teksasu pokušala je da bude inovativna u određivanju mera izolacije, a ispala je neodgovorna.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Sreda, 19.01.2022.

13:47

Izolovala bolesnog sina tako što ga je stavila u prtljažnik
Foto: piya Sukchit/Shutterstock

Koronavirus drži svet u neizvesnosti čitave dve godine. Bilo da se radi o maskama, distanci ili vakcinaciji, mere za suzbijanje pandemije su različite.

Žena iz Hjustona u Teksasu pokušala je da bude inovativna u određivanju mera izolacije, a ispala je neodgovorna i to joj je s pravom donelo prijavu.

Kako javlja lokalna TV stanica KPRC, pozivajući se na sudske dokumente, 41-godišnja učiteljica Sara Bim stavila je svog sina (13) u prtljažnik automobila nakon pozitivnog testa na koronu.

Zatim ga je odvela u centar za testiranje na dodatni test. Svedoci tvrde da su čuli glasove iz prtljažnika na parkiralištu, a nakon što je otkrio tinejdžera u prtljažniku, direktor zdravstvene službe pozvao je policiju. Bim je optužena za dovođenje u opasnost deteta.

Mislili smo da smo o merama izolacije čuli gotovo sve - do ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: