U skladištu pronađeno 11 novih BMW-a Serije 5 iz 1994. VIDEO

Automobili stari 25 godina nikada nisu registrovani, a otkriveni su u jednom magacinu u Bugarskoj.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 03.01.2019.

11:45

U skladištu pronađeno 11 novih BMW-a Serije 5 iz 1994. VIDEO

Vesti o pronalascima vrednih klasičnih automobila koji su decenijama bili zaboravljeni u nekoj garaži ili šupi uglavnom nam stižu iz Amerike ili Zapadne Evrope.

Ovog puta jedna takva vest dolazi iz komšiluka – iz Bugarske, gde je u Blagoevgradu otkrivena čitava mala flota BMW automobila. Kuriozitet je što ovih 11 primeraka Serije 5 iz 1994. nikada nije registrovano, pa su potpuno novi ostavljeni da skupljaju prašinu u jednom skladištu.

U pitanju je 10 limuzina i 1 karavan, većina sa oznakom 520, ali i par 525-ica. Kako se navodi, automobili su nabavljeni sredinom 90-tih za potrebe jedne rent-a-car agencije, ali iz nekog razloga nikad nisu registrovani niti voženi. Na fotografijama sa Fejsbuka vidi se da je spoljašnjost vozila prilično zapuštena i da neki od automobilla imaju površinske ogrebotine, dok je enterijer uglavnom u dobrom stanju a sedišta u pojedinim "peticama" imaju čak i fabričke najlonske navlake.

Spekuliše se da će ovi automobili biti ponuđeni na prodaju u narednim mesecima, a izvor sa Fejsbuka navodi da će, u zavisnosti od stanja vozila početna cena po primerku iznositi oko 15.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: