Antić za B92: Možemo preko Juventusa, do polufinala

Izvor: B92

Petak, 21.03.2003.

12:48

Default images

U petak su  u Nionu odredjeni parovi četvrtfinala fudbalske Lige šampiona.
8. i 9.aprila sastaju se:

Real Madrid  – Mančester Junajted
Inter – Valensija
Ajaks – Milan i
Juventus – Barselona

Komentarišući šanse svog kluba u dvomeču sa liderom italijanskog šampionata, Radomir Antić za B92 kaže da je optimista i da očekuje plasman u polufinale:

"Radi se o jednom protivniku koji je lider italijanskog prvenstva. U svojim redovima imaju izuzetno kvalitetne igrače. Naša prednost je svakako, to što revanš igramo na svom “Kamp Nou” stadionu. Medjutim, u eliminaciji, kada se igra na ispadanje, italijanski fudbal je uvek s obzirom na svoju filosofiju prolazio dobro. To je njihova šansa, medjutim, ja sam optimista I verujem da će se Barselona plasirati u polufinale “ rekao je za B92 Antić.

Revanš mečevi su na programu 22. i 23.aprila.

Sa druge strane, poznati su  I parovi polufinala kupa UEFA. U prvom meču Seltik dočekuje Boavistu, dok drugi par čine Lacio I Porto. Prvi mečevi polufinala igraju se 10.aprila, revanš mečevi 24. aprila, dok se finale igra 24.maja u Sevilji.

Plasman Seltika u polufinale, doneo je Škotskoj još jedno mesto u Ligi šampiona u sezoni 2004-2005.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: