Vučić Kubancima: Malo strpljenja

Stvarni i veliki rezultati nikada ne dolaze preko noći, poručio je predsednik Aleksandar Vučić kubanskim novinarima.

Izvor: B92

Subota, 16.12.2017.

09:01

Vučić Kubancima: Malo strpljenja
(Foto: Thinkstock)

On ih je zamolio ih za "malo strpljenja" oko investicija i za "još malo strpljenja" kada se radi o konkretnim delima u oblasti ekonomije.

"Mi već kupujemo kubanske vakcine, ako bismo krenuli da ih proizvodimo zajedno mogli bismo još mnogo više da zaradimo i jedni i drugi, ali smo mi u svakom slučaju spremni da kupujemo još više iz Havane i sa Kube", rekao je Vučić na završetku posete Kubi.

On je ukazao da se, da bi se dovela neka firma da uloži u neku zemlju, mora da prođe bezbroj provera i mnogo razgovora, ali je istakao da misli da smo na dobrom putu da dovedemo i investitore na Kubu.

"Takođe u oblasti poljoprivrede naši stručnjaci iz Institita za ratarstvo i stočarstvo razgovaraće i pomoći svojim kubanskim kolegama u prenosu znanja i kako i na koji način najbolji rezultati da se postižu u poljoprivrednoj proizvodnji. Čak i u određenim sadnim materijalima", rekao je predsednik Srbije.

On je dodao da Kuba nikada u modernoj istoriji nije bila ovoliko prisutna u srpskim medijima, što će po sebi doneti drastično veće povećanje srpskih turista.

"Ali na tome moramo još mnogo, mnogo da radimo, još mnogo godina da bismo napravili prave rezultate", istakao je Vučić u izjavi kubanskim novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: