Vesić u Stragarima na Šumadijskim danima šljive

Na poziv gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića i meštana Stragara član predsedništva SNS-a Goran Vesić, bio je počasni gost na manifestaciji “Šumadijski dani šljive”.

Izvor: B92.net

Subota, 30.07.2022.

09:51

Vesić u Stragarima na Šumadijskim danima šljive
Foto: Beoinfo

Manifestaciju je svojim prisustvom uveličao i preosvećeni episkop šumadijski vladika Jovan.

Na ovoj trodnevnoj manifestaciji učesnici posetiocima predstavljaju poljoprivredne i turističke potencijale, tradiciiju i kulturno-istorijsko nasleđe Stragara, Kragujevca i Šumadije.

U društvu gradonačelnika Kragujevca i preosvećenog vladike šumadijskog Jovana, Vesić je obišao štandove lokalnih preduzetnika i i razgovarao sa izlagačima pojedinih proizvoda medju kojima su najbrojniji voće, rakija, med, sokovi, zimnica.

“Zahvalan sam gradonačelniku Kragujevca Nikoli Dašiću i ljudima iz sela Stragari koji su ovo organizovali i koji su me pozvali da budem njihov gost, kao i preosvećenom vladiki Jovanu. Ovo je prilika da pokažemo koliko smo mi bogat narod koji voli svoju zemlju i ceni rad. Ovde se vidi da mi sa našom poljoprivredom možemo da dostignemo one koji su razvijeniji od nas. Kao što možete da vidite ovde ima mnogo domaćih firmi sa odličnim i kvalitetnim proizvodima čija ambalaža je na svetskom nivou. Naša zemlja pomaže ove ljude i da razvija sopstveni posao i stajaćemo još cvršće uz njih. Zato su važni putevi i da povežemo svaki kraj Srbije da ljudi mogu da ostanu ovde da žive da plasiraju proizvode i da se Srbija razvija. To je naš cilj bogata, jaka i moderna Srbija koji je predsednik Vučić ponudio našem narodu 2012. godine”, rekao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: