Svetski dan turizma na Adi Ciganliji

Povodom obeležavanja Svetskog dana turizma danas se na Adi Ciganliji održava manifestacija u okviru koje posetioce očekuje muzički program, promotivni štandovi i filmovi kojima će biti predstavljena turistička ponuda ovog begradskog jezera, ali i Srbije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.09.2022.

13:06

Svetski dan turizma na Adi Ciganliji
Foto: goran cakmazovic/Shutterstock

Na ulazu u Adu Ciganliju na prostoru novoizgrađenog doka između rampi i biciklističke staze, u periodu od 11 do 17 časova biće predstavljene turističke organizacije i preduzeća koja doprinose unapređenju i razvoju turizma i promociji Srbije i Beograda, a sa kamion-bine biće emitovani promotivni filmovi destinacija.

Posetioci manifestacije mogu da vide i čuvare starih zanata, a na jednom od štandova i da probaju kafu kuvanu i mlevenu na "starinski" način.

Tu je takođe ponuda domaćih proizvoda, čak i nakita koji je izrađen od recikliranog escajga, a na kamion - bini nastupaju ulični svirači ulica Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: