Ponosno ističe da je bila Plejbojeva zečica i da najbolje promoviše kulturu

U tabloidima su juče osvanuli naslovi da je bivša Plejbojeva zečica Mirela Krajinović danas PR Narodnog pozorišta u Beogradu. Njena izjava da danas promoviše kulturu najbolje od svih u zemlji uznemirila je umetničke krugove.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 09.10.2018.

14:34

Default images

Direktor drame Narodnog pozorišta Željko Hubač tom prilikom postavio je pitanje da li ona bolje promoviše kulturu od, recimo, jedne Nataše Ninković. Mirela Krajinović je na to odgovorila da je njena izjava izvučena iz konteksta i da ona promoviše kulturu bolje nego bilo koji medij u zemlji, aludirajući na magazin Globe, koji izdaje.

Njih dvoje gostovali su kod Jovane i Srđana na Prvoj, pri čemu je došlo do žučnije rasprave u studiju. Ona nije htela tokom gostovanja da otkrije kolika je vrednost ugovora koji ima sa pozorištem ali da je dodala da je manji od 50.000 dinara na mesečnom nivou.

S druge strane, Hubač je rekao da je budžet drame u pozorištu ove godine manji nego što je bio godinama unazad i da mu nije jasno zašto bi neko angažovao Krajinović ako već u pozorištu postoje ljudi koji su plaćeni da ga promovišu.

Mirela Krajinović je u gostovanju pojasnila da je angažovanje inicirao direktor Savić, kao i daje pratio njen časopis “Glob”, koji se bavi diplomatijom, ekonomijom, kulturom...

"Časopis postoji pet godina, od samog početka imam rubriku kultura i obrazovanje, ja zaista promovišem kulturu, i slobodno mogu da kažem da sam jedini medij koji na taj način i sa toliko, i količine, i veoma afirmiše kulturu u ovoj državi".

Krajinovićeva je potom pojasnila da ona ne radi u Narodnom pozorištu i da ne prima platu iz pozorišnog budžeta već da njen magazin ima ugovor sa Narodnim pozorištem kao medijskim partnerom.

Kako je izgledalo njeno gostovanje pogledajte u sledećem prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: