Svi kliču Šakiri VIDEO

Šakira je nakon raskida s Žerarom Pikeom objavila pesmu s DJ Bizarapom pod nazivom "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", koja je vrlo brzo postala veliki hit. Stihovi pesme odnose se na Pikea, a nedavno ju je izvela uživo u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 14.03.2023.

16:58

Svi kliču Šakiri VIDEO
Foto: Profimedia

U tri dana snimak njenog nastupa u emisiji ima više od devet miliona pregleda, a ušla je čak i u hrvatski trending. Mnogi po Tviteru komentarišu njen nastup, a posebnu je pažnju privukla publika koja je pevala uglas sa Šakirom.

"Nikad nisam video publiku u emisiji da je ovako aktivna", "Publika je kao zbor. Šakira, šta si to uradila?", "Svi iz publike pomogli su Šakiri da dodatno uništi Pikeov život", "Nikad ovako nešto nisam video", samo su neki od tvitova.

Nastup prokomentarisala i Adel

Šakirin nastup zapazila je i Adel. Dok je šetala kroz publiku u Las Vegasu, 34-godišnja Adel zamolila je obožavateljku da imenuje svog omiljenog muzičara (osim nje) u video-animku koji je podeljen na Tviteru.

Jedna devojka rekla je da joj se sviđa Šakira, na šta je Adel odgovorila: "Oh, videla sam njen nastup u emisiji Džimija Felona. Njen bivši je u nevolji."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: