Spajsice se vraćaju - ali faliće jedna

Pre dve godine "Spice Girls" su se vratile na pozornicu, a sad razmišljaju o povratku i na filmska platna.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 04.05.2021.

15:46

Spajsice se vraćaju - ali faliće jedna
Foto: Profimedia/©Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection

"Devojke su razmišljale kako da obeleže 25. godišnjicu filma 'Spice World' iz 1997. godine pa su došle na ideju da snime nastavak. Pričale su sa scenaristom koji sad razmišlja o čitavom projektu, što znači da su se ozbiljno uhvatile toga", rekao je izvor iz filmske industrije, piše "The Sun".

Originalni film je uz Mel Bi, Mel Si, Emu Banton, Geri Halivel i Viktoriju Bekam imao i zvezde kao što su Elton Džon, Mit Loufa i druge, stoga su i za nastavak sigurno u planu velika imena. Film je zgrnuo zaradu od preko 80 miliona evra, uprkos lošim ocenama kritike.

Inače, 2019. godine "Spice Girls" su se ponovno okupile kako bi održale 13 stadionskih koncerata u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, no Poš Spajs, odnosno Viktoriju Bekam, nisu uspeli da nagovore na ovu povratničku turneju.

"Radije bih se usredsredila na svoju porodicui firmu", rekla je tada ne pridruživši se četvorki na turneji, a upitan je i njen interes za novi film o kom maštaju ostale četiri članice grupe koja je tokom 90-ih godina stekla planetarnu slavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: