Onlajn humanitarni koncert za Sonju i Ognjena

U subotu, 17. aprila u 20h u Fejsbuk grupi Humanitarni koncert za Sonju I Ognjena održaće se koncert kako bi se prikupila sredstva za lečenje to dvoje dece.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 16.04.2021.

18:23

Onlajn humanitarni koncert za Sonju i Ognjena
Foto: Shutterstok/TandemBranding

Koncert će svirati Talas bend, a pevaće Sale Talas, Tatjana Tanja Živković, Ivana Bojanović, Danijel Đoković i Boris Kraguljac, kao i gosti iznenađenja.

Program će voditi Miodrag Stošić.

"Trudićemose da vas zajednički zabavimo, priredimo vam nezaboravno veče i prikupimo što više novca za Sonju i Ognjena", najavili su organizatori.

Za prenos događaja biće zadužen Diznilend Beograd i Nebojša Kršić.

Program će biti moguće pratiti i putem Instagrama, za šta će se pobrinuti Siniša Obrenić na profilu A da oni koji zele da nastup prate putem instagrama pobrinuce se Siniša Obrenić na profilu koncert_za_Sonju_i_Ognjena

"Kao i prethodni put, očekujemo da ćete i ovaj koncert upisati u jedno od najnezaboravnijih večeri u svom životu. Hvala što ste tako humani. Samo zajedno možemo pobediti ove teške borbe! Za nasu decu!", napominju organizatori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: