Odloženi koncerti Artan Lili, KKN i Neno Belan i ČBS

Koncerti bendova Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša, Neno Belan & Fiumens i Čovek bez sluha najavljeni za novembar u beogradskoj Kombank dvorani odloženi su za mart 2021. godine, zbog u međuvremenu pogoršane situacije sa pandemijom kovid 19.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 31.10.2020.

15:47

Odloženi koncerti Artan Lili, KKN i Neno Belan i ČBS
Foto: Ivana Èutura

U saopštenju se navodi kako je poslednjih dana globalno jdošlo do pogoršavanja situacije oko pandemije kovid 19.

"Smatramo da nije preporučljivo da u ovom trenutku rizikujemo sa okupljanjima posetilaca na našim koncertima. To ne bi bilo uživanje ni za muzičare na bini, ni za posetioce u dvorani, bez obzira na poštovanje neophodnih zdravstvenih mera", navodi se u saopštenju.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da koncerte Artan Lili (6. novembar), KKN (7. novembar), Neno Belan & Fiumens (10. i 11. novembar) i ČBS (25. novembar) odložimo za mart 2021. godine u Kombank dvorani.

Novi datumi biće saopšteni uskoro a kupljene ulaznice ostaju važeće i za nove datume i nije ih potrebno menjati. Povrat ulaznica počinje od srede 4. novembra.

Iz organizacije navode da koncert Yu Grupe nije odložen.

"Imajući u vidu značaj održavanja koncerta YU Grupe – 29. novembra se navršava 50 godina od osnivanja najdugovečnijeg našeg benda – nastojimo da nađemo odgovarajući način da ovaj značajan događaj bude ipak održan", navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: