Nije uzbuđen zbog holivudskih glumaca – Miki Manojlović za B92.net: "Južni vetar se snima filmski"

Povodom početka snimanja druge sezone serije "Južni vetar: Na granici", u režiji Miloša Avramovića, glumac Miki Manojlović se obratio medijima, rekavši da će njegov lik u novoj seriji biti u velikim iskušenjima.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.06.2022.

13:45

Nije uzbuđen zbog holivudskih glumaca  –  Miki Manojlović za B92.net:
Foto: Milica Milosavljeviæ/ B92.net

"U životnim iskušenjima će biti, ali neću vam reći ništa. Cilj je da se gleda serija", rekao je Miki i dodao da nije uzbuđen zato što će se pored njega na snimanju naći holivudski glumci Vilijam Boldvin i Erik Roberts.
Na pitanje koliko ga ispunjava učešće u celom ovom serijalu, Manojlović je rekao: "Od kada je počeo lokdaun, radili smo sve vreme. Upoznao sam mnogo generacija ljudi. Srbija ima ozbijan potencijal u tim ljudima, te stvari se ne uče na Akademiji već u praksi".
Foto: Promo
O trenutnom stanju srpske kinematrografije, kaže da nema "čiste" srpske ili hrvatske, ili neke treće, kinematografije. U vreme hiperprodukcije serija, Manojlović za B92.net kaže da se kriterijumi "krune i padaju".

"U velikom broju ponude, čovek mora sam da bira, i da izgradi svoj ukus. Bojim se da je to svakim danom sve teže i teže. Loše će uticati na naredne generacije glumaca jer stvara lažnu sliku kvaliteta", rekao je Manojlović.

Kako kaže, "Južni vetar" se snima vrlo temeljno, filmski, sa mnogo kadrova, mnogo kamera, i dodao: "Ovo što se radi brzo i kuso, to se vidi. Kriteijumi se krune, padaju".
Erik Roberts, Foto: Milica Milosavljeviæ/ B92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: