Netfliksova serija koja je prva u trendingu širom sveta, fanovi: "Nije za svakoga" VIDEO

Netfliks ima još jednu uspešnu seriju. Serija "Archive 81" objavljena je 14. januara 2022. godine, a već naveliko hara trendingom.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

14:37

Netfliksova serija koja je prva u trendingu širom sveta, fanovi:
Foto: Profimedia

Prema podacima analitičke kompanije FlixPatrol, ova serija prestigla je britansku hit miniseriju "Stay Close", koja je nedeljama bila prva u trendingu. Sada je na prvom mestu trendinga u Hrvatskoj, a i širom sveta, "Archive 81".

Pre 13 dana objavljen je i službeni trailer serije, koji je dosad skupio više od milion pregleda. U seriji je reč o zaposlenom u arhivu koji je angažovan da obnovi zbirku kaseta. Naposletku rekonstruiše rad filmske rediteljke i njeno istraživanje opasnog kulta.

U seriji glume Mamoudou Atie, Dina Šihabi, Evan Jonigkajt, Julija Čan, Ariana Nil, Met Mekgori, Martin Donovan i mnogi drugi. Seriju je kreirala Rebeka Zonenšajn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: