Prvi kadrovi novog "Džona Vika" - Kijanu Rivs na setu FOTO

Kijanu Rivs nalazi se trenutno u Nemačkoj gde snima četvrti deo filma "Džon Vik" i sada su isplivale i fotografije sa seta.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 07.07.2021.

17:42

Prvi kadrovi novog
Foto: Profimedia

Na fotografijama možemo da vidimo Rivsa u elegantnom tamno-sivom odelu, i pretpostavlja se da je snimao "noćne scene" u trenutku fotografisanja.

Ovi kadrovi snimljeni su ispred crkve Hercjezu u Prenclauer Bergu u Berlinu.

Kijanu Rivs uslikan u neobičnom izdanju FOTO
Foto: Profimedia
Prvi film o penzionisanom ali zato neverovatno talentovanom profesionalnom ubici izašao je 2014. godine, i vrlo brzo postao je kultni klasik akcionih filmova ne samo zbog dobre koreografije borbi, već i zbog motivacija samog Vika.

Vozi se metroom, ustaje starijima i sam nosi svoje stvari iz radnje: Jedan je Kijanu Rivs FOTO

Naime, Džon Vik se "vraća u profesiju" kada mu članovi mafije ubiju psa.

Scenario je pisao Derek Kolstad, koji je preuzeo na sebe da napiše svih pet delova ove franšize - prva tri su izašla, a naredna dva bi trebalo da se snimaju u gotovo isto vreme, kako pišu strani mediji.
Foto: Profimedia
Reditelj filmova o Džonu Viku je Čed Stajelski, koji je radio koreografiju kaskadera u legendarnom "Matriksu" koji je probio Kijanu Rivsa. Franšiza o Džonu Viku do sada je zaradila preko 585 miliona dolara širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

22 h

Podeli: