Vodimo vas na film "Žao nam je što smo vas propustili"

Ovo je priča o bračnom paru koji se bori da preživi u modernoj Engleskoj, a mi vas vodimo na projekciju koja je zakazana za sutra.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2020.

14:35

Vodimo vas na film
Foto: Promo

Nakon svetske premije na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, a potom nakon prikazivanja na Festivalu autorskog filma u Srbiji, film reditelja Kena Louča "Žao nam je što smo vas propustili" naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od četvrtka 23. januara.

Ovenčan najprestižnijim nagradama, reditelj Ken Louč ("Ja, Danijel Blejk", "Vetar koji njiše ječam"), u maniru svojih filmova, prikazuje društveno angažovanu dramu o bračnom paru koji se bori da preživi u modernoj Engleskoj.

Riki i njegova porodica vode tešku borbu s dugovima još od finansijskog sloma 2008. Priliku da ih se oslobode dobijaju kada se Riki zaposli kao dostavljač. Kao i posao junakove supruge, negovateljice, posao dostavljača je težak. Porodična veza je snažna sve do trenutka kada im se poslovni putevi raziđu, tada dolazi do sloma.

U filmu igraju Kris Hičen, Debi Hanivud, Ris Stoun, Čarli Ričmond i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: