"Spectre" obara rekorde u Britaniji

Najnoviji nastavak avantura Džejmsa Bonda, "Spectre", obara rekorde na britanskom boks ofisu, saopštio je danas studio “Sony Pictures Entertainment”.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.10.2015.

12:28

Default images

Film, sa Danijelom Krejgom u ulozi tajnog agenta 007, zaradio je 9,2 miliona dolara u prvom danu prikazivanja, koji je bio "najudarniji bioskopski utorak" u istoriji filma u Velikoj Britaniji, naveo je čuveni filmski studio.

Prethodni, 23. nastavak franšize "Skyfall" iz 2012. zaradio je 1,1 milijardu dolara širom sveta, čime je višestruko nadomestio sumu od 200 miliona dolara koliko je uloženo u njegovo snimanje.

"Spectre", koji je premijerno prikazan u ponedeljak, 26. oktobra, u Londonu, dobio je odlične kritike. Šira publika će film moći da vidi od 6. novembra kada će ući u svetske bioskope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: