"Keri" će biti još mračnija

Američka rediteljka i scenaristkinja Kimberli Pirs sprema se da napravi rimejk horor klasika "Keri" u kojem će glavnu ulogu igrati Kloi Morec.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

15:19

Default images

Film, čije snimanje počinje 1. juna, biće više zasnovano na originalnom romanu Stivena Kinga iz 1974. godine nego na čuvenom filmu Brajana De Palme u kojem je glavnu ulogu timačila Sisi Spejsek.

"Novi film 'Keri' će biti mračniji, više psihološki. Nešto poput "Crnog labuda". Film zalazi u njen um, razgolićuje odnose između Keri i njene majke Margaret. Smešten je u današnje doba, tako da je mnogo drugačiji", rekla je Morecova.

"Ne želim da gledam original, mada znam da je De Palmin film jedan od najboljih koji su ikada snimljeni. Veoma sam ponosna što ću igrati u rimejku", dodala je 15-godišnja glumica, koja, iako veoma mlada, ima već podužu karijeru na filmu. Posebno su zapažene bile njene uloge u filmovima "Pusti pravog da uđe" i "Hugo", a domaća publika je mogla da je vidi i u seriji "Očajne domaćice".

U filmu Brajana De Palme iz 1976. godine, Keri, stidljiva srednjoškolka koja poseduje natprirodne moći, nakon serije provokacija oslobađa svoj bes na maturskom balu.

Uloga Kerine majke Margaret, žene opsednute religijom, ponuđena je Džulijani Mur, ali dogovor još nije finalizovan.

Nova verzija "Keri" bi u bioskope trebalo da stigne u martu 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: