Zombiji šetaju Beogradom

Specijalno maskirani zombiji prošetaće se 26. oktobra Beogradom od 12.30 do 18h, od Terazija preko Knez Mihailove ulice prema Kalemegdanu, i to u sklopu promocije serije "Živi mrtvaci" (The Walking Dead) koja se organizuje istovremeno u 25 svetskih gradova.

Kultura

Izvor: Izbor: Beta

Ponedeljak, 25.10.2010.

15:14

Default images

Kompanije „Fox International Channels“ i AMC saopštile su danas da će nedelju dana uoči premijere
serije organizovati "globalnu invaziju zombija", sa maskama holivudskog majstora Grega Nicotera koji je radio "Žive mrtvace".

Zombiji će prošetati u svetskim metropolama kao što su Hong Kong, Singapur, Istanbul, Sofija, Madrid, Rim, Johanesburg, London, Lisabon, Sao Paolo, Buenos Aires, Njujork, Vašington, Čikago, San Francisko, Los Anđeles i druge, a snimci šetnje zombija po svetskim gradovima biće prikazani na premijeri u Holivudu 31. oktobra.

Radnja serije "Živi mrtvaci" zasnovana je na stripu autora Roberta Kirkmana, a njen režiser je Frenk Darabont, poznat po filmovima "Bekstvo iz Šošenka" i "Zelena milja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: