Džekson ostavio pregršt pesama

Pevač Majkl Džekson (Michael Jackson) ostavio je za sobom ogroman broj pesama koje nije stigao da objavi, navode upućeni izvori.

Izvor: Beta

Četvrtak, 02.07.2009.

18:52

Default images

Advokati koji znaju za Džeksonov neobjavljeni materijal procenjuju da će obožavaoci biti veoma zadovoljni kada čuju pevačeve studijske snimke koje je pripremio dok je snimao neke od svojih najboljih albuma.

Džekson je nedavno uradio pesme sa reperima Ejkonom (Akon) i Vil.aj.emom (Will.i.am) koje takođe nisu objavljene.

Tomi Motola (Tommy), bivši direktor diskografske kuće "Sony Music" koja je vlasnik prava na distribuciju Džeksonove muzike, rekao je da je neobjavljeni materijal "kralja popa" "beskrajan".

Motola je naveo da novih pesama ima toliko da bi mogle da budu objavljivane godinama, "duže od Elvisovih".

Džekson je iznenada umro prošlog četvrtka u 50. godini, nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da započne rasprodatu seriju od 50 koncerata u londonskoj Areni O2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: