Aktuelno 0

23.05.2024.

13:57

Najomraženiji program ikada? "Sramno grubo, dovodi do besa" VIDEO

Britanska rijaliti emisija Buying London je stigla na Netfliks.

Izvor: B92.net

Najomraženiji program ikada? "Sramno grubo, dovodi do besa" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Buying London nije ostavila dobre utiske na britansku publiku, čak su mnogi besni i razočarani jer su očekivali više, pa je tako ovaj projekat za jako kratko vreme opisan kao najomraženiji ikada.

Buying London se bavi uvidom u luksuzno tržište nekretnina preko jednog tajkunskog agenta, a cela priča se bavi brojim radnjama koje se pretvaraju u dramu uključujući sve zaposlene u DDRE Global.

Rebeka Nikolson iz Gardijana dala je izjavu rangirajući seriju jako nisko i opisala je kao "verovatno najomraženiju TV emisiju ikada napravljenu".

Napisala je: "Obično volim da gledam bogate ljude i njihove pozadine, ali ova britanska verzija rijalitija o nekretninama Selling Sunset je umorna, gluva i sramno gruba. Gledanje će vas dovesti do potpunog besa."

Kritičar je dodao da tokom krize troškova života, raskošni prikazi bogatstva u kojima se kuće mogu prodati za 500 miliona funti teško da su prikladne.

Anita Singh iz The Telegrapha požalila se: 'To je kopija divlje popularnog, sa sedištem u Los Anđelesu, ali površno zabavno, i na kraju bez duše i veštački.'

Na drugom mestu, Kerol Midglei iz The Times-a je rekla: "Rijaliti serijal o imovini pokazuje da ljudi mogu biti nepristojno bogati, a da i dalje imaju loš ukus."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: