Utorak, 31.03.2015.

12:45

SAD: Pobegao naoružani zatvorenik

Naoružani zatvorenik, koji je identifikovan kao Vošen Ešej, pobegao je rano jutros iz bolnice u severnoj Virdžiniji, gde su ispaljeni hici.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

Zatvorenik se oslobodio privatnog obezbeđenja u bolnici Inova fajerfaks i pobegao sa oružjem. Nije jasno ko je otvorio vatru i da li je neko povređen, kazala je portparol policije Elen Pitman sa CBS.

Putevi oko bolnice su zatvoreni, jer su vlasti tražile osumnjičenog koji je bio samo u bolničkoj odeći, saopštila je policija, dodajući da je bolnica zaključana.

Na snimku, koji je postavila na Internet lokalna televizija WJLA, vidi se veliko prisustvo policije oko bolnice, kao i nekoliko policijskih automobila u okolnim ulicama, prenosi Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: