Sreda, 08.03.2023.

09:09

Izmešta se labaratorija i transfuzija bolnice u Leskovcu – samo hitne analize, evo i do kada

Zbog rekonstrukcije glavne zgrade leskovačke Opšte bolnice doći će do novih izmeštanja pojedinih službi, koje će od ponedeljka nastaviti redovan rad.

Izvor: Novosti/I.M.

Izmešta se labaratorija i transfuzija bolnice u Leskovcu – samo hitne analize, evo i do kada
Ilustracija/Foto: GRAYSCVLE/Shutterstock

Služba laboratorijske dijagnostike izmeštaće se 9. i 10. marta i biće preseljena u prizemlje zgrade rehabilitacije, prenose Novosti.

Zbog toga se apeluje na pacijente da u četvrtak i petak sve planirane analize, ukoliko nisu hitne, odlože, dok će se osnovne analize, kao i do sada, raditi u Domu zdravlja.

Služba transufiziologije će, za sada, premestiti samo deo svoje aparature, pa se trudnice i ostali građani mole da planirane analize pomere za ponedeljak kada će se nastaviti sa radom.

Iz uprave Opšte bolnice još jednom je upućena molba svim pacijentima za strpljenje i razumevanje zbog promena koje su neophodne radi nastavka započetih radova na obnovi ove zdravstvene ustanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: