Utorak, 18.04.2017.

10:58

Newbee je opet šampion DPL lige

Gotova je i treća sezona najveće kineske lige a ekipa Newbee je zadržala titulu u svojim rukama!

Izvor: KlanRUR

Newbee je opet šampion DPL lige

Ekipa Newbee je pobednični izašla iz borbe šest najboljih ekipa Dota 2 Professional League sezone 3. Oni su ovom titulom ponovili uspeh iz sezone 2 kada su bili bolji od iG u finalu.

Zbog slabijeg seeda posle grupne faze u kojoj su završili kao četvrti oni su odigrali sva tri kola plejofa. U finalu su se susreli sa LGD Gaming koji je imao identičan put do finala kao Newbee, i do samog finala nije postojala razlika između ovih ekipa u skoru partija. Kroz grupe su obe ekipe prošle sa 5-6-0 i bez izgubljenih rundi, a u plejofu su obe ekipe startovale iz donjeg dela bracketa.

LGD Gaming je u finale došao savladavši iG.Vitality 2:1 i Vici Gaming 2:0, dok ne Newbee savladao Team VG.J sa 2:0 i Invictus Gaming sa 2:1.

U samom finalu je Newbee pobedio 3:1 LGD koji ih je iznenadio samo u trećoj partiji nošen pickom koji diktira snažan push. U četvrtom finalnom meču Kaka je odigrao Pudge-a fantastično iznenadivši ekipu LGD-a i Newbee je uspešno zatvorio seriju. Pobednicima je pripali oko 33 000$ dok su se drugoplasirani zadovoljili sa 18 000$ a pored uspostavljanja organizovane lige za kineske timove veliki uspeh DPL ove sezone je sigurno i kvalitetna priprema njihovih timova za Kijev Major koji počinje za samo nekoliko dana, a Kinu će u Kijevu predstavljati upravo Newbee, Team VG.J, iG.Vitality i iG.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: