Petak, 29.07.2016.

20:17

AMSS: Na graničnim prelazima od 30 do 90 minuta čekanja

Auto moto savez Srbije saopštio je da je na autoputevima pojačan intenzitet saobraćaja, a da se na graničnim prelazima čeka od 30 do 90 minuta.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Thinkstock

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom u oba pravca, zadržavanja su oko 90 minuta dok se na graničnom prelazu Šid , na ulazu u Srbiju čeka oko sat vremena a na izlazu oko 30 minuta, naveo je AMSS.

Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom u oba smera se čeka 90 minuta dok se na ostalim graničnim prelazima sa tom državom čeka oko pola sata u oba smera.

Vozači na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom, u oba smera, čekaju oko 40 minuta a isto toliko iznose i zadržavanja na svim graničnim prelazima sa Crnom Gorom.

Pojačan je intenzitet saobraćaja i na svim prelazima s Bosnom i Hercegovinom, a zadražavanja su oko 40 minuta.

Na naplatnim rampama vreme zadržavanja je desetak minuta, osim na naplatnoj rampi Bubanj Potok gde se u proseku čeka oko 50 minuta ka Beograda a petnaestak minuta u smeru ka Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: