Nedelja, 02.07.2023.

08:50

"Zahtevam smenu Kurtija"

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj kaže da je predlog za smenu premijera Kosova Aljbina Kurtija danas od nacionalnog interesa.

Izvor: Kosovo online

EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Haradinaj je na Fejsbuku naveo da je zbog celokupne situacije pre nekoliko dana zatražio predlog za Kurtijevu smenu.

"Koliko je opasna i beznadežna situacija, koja će se, nažalost, sve više pogoršavati, dokazuju i sankcije EU protiv Kosova i upozorenja SAD da je Vlada Kosova na pogrešnom putu. Vreme je da delujemo i ujedinimo sve one kojima je Kosovo primarni interes, bilo u opozicionim ili čak većinskim poslanicima, i sprovedemo predlog za razrešenje ove Vlade", rekao je Haradinaj.

Dodao je da je nespremnost da se deluje u vremenima tako duboke krize sa nezamislivim posledicama po Kosovo saučesništvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: