Srpski scenario u BiH; Pucnjava u školi: Ima povređenih FOTO/VIDEO

Učenik G.M. rano jutros upucao nastavnika engleskog osnovne škole u Lukavcu. On se nalazi u teškom stanju.

Izvor: B92

Sreda, 14.06.2023.

09:34

Srpski scenario u BiH; Pucnjava u školi: Ima povređenih FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Takođe, povređeni, čiji su inicijali O.N, trenutno je u operacionoj sali gde se lekari bore za njegov život.

Kako saznaje Klix.ba, reč je o učeniku G. M. (2008.) koji je zbog lošeg vladanja izmešten iz jedne u drugu osnovnu školu. Učenik je jutros došao u školu naoružan i tražio N.O. u kojeg je pucao u predelu glave.

Ranio ga je u vrat. Povređeni O.N. je prebačen u Klinički centar u Tuzlu.

Učenik je stavljen pod kontrolu policije, a policija trenutno vrši uviđaj na terenu. Klix.ba piše da je učenik pucnjavu počinio iz osvete jer je izbačen iz škole, a svoje pretnje je i ranije najavljivao. "U Osnovnoj školi u Lukavcu jutros se dogodila pucnjava, među povređenima nema dece", potvrdio je načelnik Lukavca Edin Delić. "Molim roditelje da obuzdamo paniku. Počinilac je maloletno dete i odmah je uhapšen. Težak dan", saopštio je Delić.

Policija se još nije zvanično oglasila. Mediji navode da je učenik ispalio više hitaca i da samo pukom srećom niko drugi nije povređen. Takođe, mediji u BiH navode i da je upucan Nedim Osmanović, koji je bratanac potpredsednika SDA-a Fadila Osmanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: