"Organizatori protesta samo pod velom brige o državi i njenim građanima žele da ostvare svoje interese"

Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS rekla je da je mnogo onih koji, poput glumca Nikole Koja, govore o tome kako ih politika ni malo ne interesuje.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Ipak su, kako dodaje, uvek u prvim redovima - najbučniji na sam pomen protesta koji su isključivo politički.

"I to je, više nego dovoljno da svima bude jasno o kakvom i kolikom licemerstvu je reč.U Srbiji se baš zahvaljujući Aleksandru Vučiću ništa ne prikriva i pred građane se izlazi sa istinom: uvek i svuda!

Baš je to problem organizatorima redovnih, nasilnih šetnji po Beogradu: što je svima kristalno jasno da oni samo pod velom brige o državi i njenim građanima žele da ostvare svoje lične interese, da narod gurnu u sukobe i nasilje, a da se oni fino sklone sa strane, i posmatraju kako se drugi tuku da bi isključivo njima bilo bolje!

Kada bi se ova drugosrbijanska elita dočepala vlasti tom istom narodu, koji danas na najodvratniji način zloupotrebljava, bi ogulila kožu sa leđa - da ne trepne!

Gde su bili svi kada se pucalo na naše srpčiće na Kosovu i Metohiji, na Božić? Ćutali su svi kada su Stefan Stojanović i Miloš Stojković ranjeni samo zato što su Srbi i zato što su nosili Badnjak!

Ranjeni su srpski dečaci, ni krivi ni dužni, ali su za ovu lažnu elitu oni građani trećeg reda i nisu vredni pomena!

Danas, decu za koju se navodno bore - čak i ne pominju! Pominju samo Aleksandara Vučića i sve nišanske sprave su usmerili ka njemu!

Kao trn u oku im je samostalna, suverena i nezavisna politika koju vodi Aleksandar Vučić dok se svi oni zajedno samo utrkuju i nadmeću ko će se više i uspešnije dodvoriti što Sarajevu, što Zagrebu! Mrtva je trka ko se od ove lažne elite njima više snishodljivo ulaguje!

E, pa, lažni elitisti - nije ovo više ista Srbija! Ova današnja se promenila. Ali ne onako kako vi spinujete, jer se promene i rezultati vide golim okom. Ne vide ih i ne priznaju samo oni koji to ne žele. Poput vas.

Većinska Srbija se davno probudila, ima malo više od 10 godina, kada je rekla ne svim rušiteljima i lopovima. I danas, čvrsto stoji pri toj odluci - rešena da ide napred, u nove pobede!", navela je Nevena Đurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu