Zoran Marjanović je kriv za ubistvo Jelene Marjanović; Upravo je uhapšen

Zoran Marjanović, koji je optužen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, proglašen je danas krivim.

Izvor: B92, Novosti
Podeli
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Prema pisanju medija, osuđen je na 40 godina zatvora, i odmah mu je određen pritvor.

"Tužilaštvo je dokazalo je da je okrivljeni Zoran Marjanović u vreme izvršenja krivičnog dela postupao u stanju uračunljivosti i da je krivično delo izvršio sa direktnim umišljajem, jer je bio svestan šta čini kada je ošećenoj zadao osam rana po glavi, sa osam udaraca metalnim predmetom, koje su u vreme nanošenja, u svom ukupnom sadejstvu, predstavljale bezuslovno smrtonosnu povredu, što je on i hteo", stoji u saopštenju koje je ranije objavilo tužilaštvo.

Podsećanja radi, Marjanović je 2. aprila 2016, prijavio njen nestanak, a sutradan je pronađeno i njeno telo u jednom kanalu na nasipu u Borči.

Istragom je utvrđeno da je svirepo ubijena sa osam udaraca u potiljak.

O slučaju ubistva Jelene Marjanović tabliodi su pisali godinama, Marjanović je bio gost brojnih tv emisija, a bio je čak i učesnik rijaliti programa "Zadruga"-

Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović u potpunosti je zadovoljan prvostepenom presudom kojom je danas okrivljeni Zoran Marjanović osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

"Sud je u potpunosti usvojio predloge tužilaštva i pravilno cenio sve dokaze tužilaštva tako da sam u potpunosti zadovoljan presudom, visinom izrečene kazne i odlukom kojom mu je sud ponovo odredio pritvor", rekao je Stefanović.

Posebno je istakao da je presudu jednoglasno donelo petočlano sudsko veće od dvoje sudija i troje sudija porotnika.

Upravo je uhapšen

Policija je stigla u dom Marjanovića u Borči. Više policajaca ušlo je u kuću, i nekoliko minuta kasnije izvelo Zorana Marjanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 82 idi na stranu