Ponedeljak, 18.07.2022.

16:37

Dačić za TV B92: "Spreman sam da budem premijer" VIDEO

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić bio je gost emisije Fokus na TV B92.

Izvor: B92

Dačić za TV B92:
Foto: Profimedia

Dačić je prokomentarisao odluku vlasti u Hrvatskoj da zabrane predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posetu Jasenovcu i rekao da je to nezabeležen slučaj.

Dačić je rekao da Hrvati traže lažna opravdanja za nešto što se ničim ne može opravdati.

Dačić je govorio o sankcijama Rusiji i istakao da je potrebno da se gleda šta je najbolje za Srbiju i koji je srpski interes.

"Ja nisam ni za Zapad ni za Istok, ja sam za Srbiju. Treba da vidimo šta dobijamo i šta gubimo i šta je interes Srbije."

Dačić je naveo da zna kakvi su pritisci na Srbiju i istakao da Srbija mora da vodi pažljivu politiku.

Lider Socijalističke partije Srbije govorio je o sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Mi smo sastanak započeli tako što smo međusobno čestitali jedni drugima na dobrim rezultatima. Ponosni smo na sve ono dobro što smo uradili u proteklih 10 godina naše saradnje. Govorili smo o tome da i dalje delimo zajedničke ciljeve i da smo spremni da nastavimo dalje saradnju."

Dačić je govorio o mestu premijera i istakao da je spreman za tu funkciju.

"Ja ostajem pri onome što smo radili, imali smo pametnu kampanju. Ja sam govorio – Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer. Ja sam spreman da se prihvatim te odgovorne dužnosti ako je to mišljenje Srpske napredne stranke", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: