Izmene u saobraćaju zbog radova; neke deonice zatvorene

Beograd -- Prema informacijama Puteva Srbije, na deonici puta Brnjica - Sušica, danas od 8 do 12 časova, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: TTstudio/Shutterstock
Ilustracija: TTstudio/Shutterstock

Alternativni putni pravac tokom obustave je Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana, navedeno je u saopštenju.

Na deonici Ruma -Putinci, kod mesta Žarkovac, planirani su radovi na izradi induktivnih petlji u periodu od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila jednom saobraćajnom trakom u dužini oko 100 metara. Na donici puta Leskovac - Lebane, do 30. maja od 7 do 17 časova, biće organizovani radovi na presvlačenju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje Vodanj - Kolari, u smeru ka Nišu, 01. juna u periodu od 7 do 16 časova, planirani su radovi na urezivanju induktivnih petlji.

Saobraćaj će se u zoni radova u dužini od 100 metara, odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i preticajna traka.

Na deonici Selište- Bor, biće organizovani radovi na popravci mosta preko Crnog Timoka, uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu